Igraonica Greenfield se prostire na površini od 500m2 i to na dva nivoa, gde se mogu naći sadržaji zanimljivi deci od 0 do 15 godina. Kada zakoračite u svet Greenfielda, pronaći ćete zanimljivosti za decu mlađeg i srednjeg uzrasta:

  •  baby kutak opremljen mini toboganom,mnoštvom šarenih loptica… (namenjen deci uzrasta od 0-3godine);
  •  3D lavirint u okviru koga se nalazi trambolina,spiralni tobogan…
  •  fudbalski i košarkaški teren sa veštačkom travom ;
  •  veštačka stena za penjanje ,lijane…Na drugom nivou će se više snaći deca starijeg uzrasta, i njega čine:
  •  virtualna soba opremljena kompjuterima,WII konzolama, Playstation-om…
  •  diskoteka sa vrhunskim ozvučenjem i svetlosnim efektima,karaoke sa bežičnim mikrofonima, vazdušni hokej, stoni fudbal…. i da vam sve ne otkrivamo.

Dok se deca zabavljaju i uživaju u čarima naše igraonice, roditelji mogu bezbrižno da se opuste, u klimatizovanoj prostoriji sa posebno odvojenim delom za pušače, uz kafu ili neki od specijaliteta koje nudi caffe/restoran koji je u okviru Greenfielda, znajući da su deca u bezbednom i čistom okruženju i pod budnim okom nekog od naših nasmejanih i posvećenih vaspitača. Raspolažemo prostorom do 150 sedećih mesta za odrasle, od kojih je 90 u pušačkom delu. U letnjim danima i onim kad to lepo vreme dozvoli, broj mesta se povećava (u bašti caffea 30 mesta) jer imate mogućnost da boravite na svežem vazduhu u prostranom, prijatno uređenom dvorištu (70 sedećih mesta). Obezbedili smo parking za naše goste, nudimo Vam dnevnu i nedeljnu štampu, besplatan Wireless internet.

Misleći na potrebe naših posetilaca, obezbedili smo odvojene toalete za odrasle i decu, primereno
uzrastu i prostor za presvlačenje beba.