Rođendan može da se održava na oba nivoa igraonice, ali isto tako, u zavisnosti od uzrasta većine dece koja prisustvuju istom, može da se odvija samo na prizemlju, delu sa 3D lavirintom i sadržajima koji obećavaju više fizičke aktivnosti ili da se Vaš rođendan održava na spratu gde se nalazi diskoteka i virtualna soba. Takođe, razlikujemo otvoreni i zatvoreni tip rođendana. Kod otvorenog tipa rođendana, postoji mogućnost korišćenja usluga igraonice ljudi i dece “sa strane”, odnosno onih osoba koje nisu pozvane na Vaš rođendan. Ovde postoji ograničen broj odraslih korisnika i dece (otvoren tip : 30 dece i 20 odraslih). Ograničenje je vezano za cenu, doplata za svaku sledeću osobu iznosi 100 rsd ). U ovom slučaju, prostor i sadržaji za igru su jednako dostupni za obe grupe korisnika. Zatvoreni tip rođendana Vam omogućava da prostor koji ste iznajmili koristite samo Vi i Vaši gosti (40 dece i 30 odraslih). Vreme trajanja rođendana je dva sata, sa mogućnošću produžetka uz doplatu.

U cenu je uračunato korišćenje iznajmljenog prostora igraonice (uključujući i dvorište ili dela za pušače), animatori koji brinu o Vašoj deci, kompletan escajg, salvete i pozivnice. Trudeći se da slavljeniku obezbedimo nezaboravan provod, pružamo mu mogućnost ponovnog dolaska u našu igraonicu poklanjajući mu dve celodnevne ulaznice.

Što se tiče posluženja, Vi birate da li ćete doneti sopstveno ili ćete uzeti od nas, a naša ponuda je sledeća:

Uz odgovarajuću doplatu, postoji mogućnost iznajmljivanja klovna, fotografa, mađioničara.


Termini se iznajmljuju isključivo ličnim pisustvom i uz određeni avans, koji je bespovratan ukoliko dođe do otkazivanja termina. Postoji mogućnost promene termina, u slučaju bolesti ili nekih drugih nepredviđenih okolnosti, bez dodatne nadoknade.

 *DNEVNA IGRAONICA*

U privlačnom i klimatizovanom prostoru igraonice Greenfield, vaše dete će se zabavljati uz
bogate sadržaje za igru pod nadzorom nasmejanih vaspitača, dok se vi opuštate uz piće ili neku od
poslastica iz široke palete koje nudi naša kuhinja. Cene ulaznica su sledeće :

 • ulaznica za donji deo igraonice 1h 150 rsd
 • celodnevna ulaznica za donji deo igranice 1h 300rsd
 • celodnevna ulaznica za korišćenje cele igraonice 450 rsd
 • ulaznica za diskoteku i virtualnu sobu : 1h-100 rsd ; 2h-200 rsd ; 3h-250 rsd ; 4h-300 rsd ; 5h-350rsd.

*ČUVANJE DECE*

Možete da obavljate svoje obaveze bezbrižno jer mi nudimo mogućnost čuvanja dece u trajanju od tri sata, za vreme letnjeg perioda, školskih raspusta. Potrebno je prethodno najavljivanje najmanje dan ranije. Cena ove usluge je sledeća:

 • 1h   500 dinara
 • 2h   800 dinara
 • 3h  1000 dinara.

*RADNO VREME*

Radno vreme igraonice od ponedeljka do nedelje je 10-22h.

*KONTAKT TELEFON*

069/5-548-574

023/548-574

PRAVILNIK IGRAONICE  “GREENFIELD”

 1. Svi posetioci koji žele da koriste usluge dela za igru su u obavezi da promene obuću.
 2.  Svi posetioci mlađi od tri godine mogu da koriste sadržaje isključivo u prisustvu jednog roditelja/staratelja.
 3. Roditelji/staratelji posetioca uzrasta do sedam godina, nisu u mogućnosti da napuste prostor igraonice dok njihova deca borave u istom;
 4. Svi posetioci koji po prvi put koriste sadržaje za igru (avantura staze, zid za penjanje, trambolinu ,kamikazu, točak, predmete iz virtualne sobe) moraju pažljivo slušati instrukcije osoblja Greenfielda i ponašati se u skladu sa istim ;
 5. Posetilac ne sme namerno da izvodi radnje kojima će ugroziti sebe ili druge;
 6. Svi posetioci koji koriste baby kutak moraju biti mlađi od tri godine i uz stalnu pratnju roditelja/staratelja;
 7. Osoblje Greenfielda ima pravo da zahteva od posetioca da napusti baby kutak ukoliko primeti da postoji opasnost po njegovu bezbednost ili bezbednost drugih posetilaca;
 8. Posetilac koji je pod dejstvom alkohola, opojnih droga i psihotropskih supstanci, pati od psihičkih bolesti ili ima fizičke povrede koje mogu uticati na njegovu bezbednost, ne sme da koristi sadržaje za igru.
 9. Posetiocu mlađem od 18 godina je potreban pristanak roditelja/staratelja, koji se smatra datim kupovinom ulaznice.

GREENFIELD NE ODGOVARA ZA ŠTETU KOJA MOŽE DA NASTANE ZA POSETIOCA.