Kafe “Greenfield“, u okviru kojeg se nalazi i igraonica, postoji od decembra 2012.godine, a kasnije, tokom polovine 2013.godine, doživljava tarnsformaciju u cafe piceriju. Ako tražite opuštenu atmosferu, prijatan ambijent, kvalitetnu uslugu i vrhunske specijalitete, naša cafe picerija je pravo mesto za vas.

Specijaliteti koje preporučujemo su, pre svega, veliki izbor domaćih i stranih pica, odlične paste, predjela, sjajan izbor salata, slane i slatke palačinke. Cafe picerija “Greenfield” predstavlja pravi izbor za goste koji umeju da prepoznaju i cene brzo i kvalitetno pripremanje hrane, jer vas na istom mestu očekuje topla dobrodošlica domaćina i prijatan boravak uz omiljeni napitak.

Prostor caffe-pizzerie se sastoji iz četiri dela, a u svakoj od njih možete poručiti bilo šta sa karte pića i sa zvaničnog jelovnika . Kapacitet kojim raspolaže je 90 sedećih mesta, od kojih je 60 u zatvorenom prostoru, 30 na otvorenom i 30 mesta koja mogu da se koriste kao otvoren i kao zatvoren prostor.

Igraonica može da se pohvali sa zavidnim kapacitetom od 60 sedećih mesta u zatvorenom prostoru i još 70 mesta na otvorenom, kada vremenske prilike to dozvoljavaju. Takođe, gosti igraonice su u mogućnosti da pruče bilo šta iz ponude hrane i pića.