Kafe restoran “Greenfield“, u okviru kojeg se nalazi i igraonica, postoji od decembra 2012.godine, a kasnije, tokom polovine 2013.godine, doživljava transformaciju u cafe piceriju. Nakon toga, 2015. godine, Greenfield zaokružuje svoju ponudu otvaranjem restorana koji nudi veoma bogat i raznovrstan meni. Ako tražite opuštenu atmosferu, prijatan ambijent, kvalitetnu uslugu i vrhunske specijalitete, Greenfield je pravo mesto za vas.

Ono po čemu se izdvajamo je ponuda dnevnog menija, koja podrazumeva  kvalitetne i obilne obroke, po veoma pristupačnim cenama.

Greenfield restoran nudi veliki izbor ranovrsnih obroka, počev od klasičnog doručka, sendviča, obrok salata, predjela, slatkih i slanih palačinki, rižota, pasta, dezerta, pica, burgera, čorbi, specijaliteta sa piletinom i roštilja. Cafe picerija “Greenfield” predstavlja pravi izbor za goste koji umeju da prepoznaju i cene brzo i kvalitetno pripremanje hrane, jer vas na istom mestu očekuje topla dobrodošlica domaćina i prijatan boravak uz omiljeni napitak.

Prostor restorana Greenfield sastoji se iz četiri dela, raspolaže sa 300 sedećih mesta, od kojih je 170 u zatvorenom prostoru, 130 na otvorenom i 30 mesta koja mogu da se koriste kao otvoren i kao zatvoren prostor.

Igraonica može da se pohvali sa zavidnim kapacitetom od 120 sedećih mesta u zatvorenom prostoru i još 150 mesta na otvorenom, kada vremenske prilike to dozvoljavaju. Takođe, gosti igraonice su u mogućnosti da poruče bilo šta iz ponude hrane i pića našeg kafe restorana.